BültenCGS Center’dan Haberler

2019 Yılı “Yeni Nesil Patronlar” Yılı Oldu

“Yeni Nesil Patronlar” – Çorum Paneli

Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı (OKA) tarafından, Çorum’da düzenlenen ‘Yeni Nesil Patronlar’ paneli, CGS Center Başkanı Dr. Güler Manisalı Darman tarafından yürütülmüştür. Panelistler aile şirketlerinin başarılı ikinci kuşaklarından; Denizciler Döküm Genel Müdürü Cenk Denizci, Ansa Ambalaj Genel Müdürü Bahadır Bozoğlu, Alfer Mühendislik Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Cem Özdemiroğlu ve Üstünel İş Geliştirme ve Finans Müdürü Eda Ovaçam’dır.

Başkanımız Dr. Güler Manisalı Darman’ın konuşmasıyla başlayan panel, sonrasında panelistlerin konuşmalarıyla devam etmiştir. Özellikle aile şirketlerinde ikinci kuşak olmak ve bu noktada yapılan aile anayasası ve kurumsal yönetim çalışmalarının aktarıldığı panel verimli ve keyifli geçmiştir.

“Yeni Nesil Patronlar” – Eskişehir Paneli

Yeni Nesil Patronlar panelinin ikincisi 3 Nisan 2019 tarihinde Eskişehir Sanayi Odası ve CGS Center İşbirliği ile Eskişehir’de düzenlendi. “Yeni Nesil Patronlar: Büyümenin Yönetilmesi” panelinin moderatörlüğünü CGS Center Başkanı Dr. Güler Manisalı Darman yaptı. Yeni Nesil

Patronlar panelinin panelistleri ise, Volkan İtfaiye A.Ş. Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Yaşar Tecim, İndigo Grup A.Ş. Genel Müdürü – Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Tolga Tosun Andar Elektromekanik Sistemler Ltd. Şti. Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Üyesi Gökhan Koyuncu oldu.

“Yeni Nesil Patronlar” – Samsun Paneli

CGS Center, 20 Haziran 2019 tarihinde Samsun Ticaret ve Sanayi Odası’nda “Yeni Nesil Patronlar: Yurtdışına Açılım” panelini gerçekleştirdi.

Panelin açılış konuşmasını CGS Center Başkanı Dr. Güler Manisalı Darman “Aile Şirketlerinde Kurumsal Yönetim ve Strateji” başlığı altında gerçekleştirdi. Ardından, panelin moderatörlüğünü de üstlendi. Panelistler ise; FAF Vana Sanayi İhracattan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Kadir Akpınar, Kıran Bilyacılık Ticaret Sanayi Ltd. Şti. ve Çakmak Yedek Parça İmalat Ltd. Şti. Kurucu Ortağı Ayşegül Çakmak, Kotil Dış Ticaret Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Nihat Kotil, ANSA Ambalaj Sanayi ve Ticaret A.Ş. İhracattan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Kamil İlker Ertürk oldu.

“Yeni Nesil Patronlar” – Nevşehir Paneli

Yeni Nesil Patronlar panelimizin dördüncüsü “Yeni Nesil Patronlar-Ailede Birlik İşletmede Sürdürülebilirlik” temasıyla Nevşehir’de gerçekleştirildi. Panelimizde bu kez babalar ve oğullar buluştu.

Panelimize başarılı iki şirketimizin birinci ve ikinci kuşak temsilcileri katılmıştır. Gaziantep’den Ansa Ambalaj A.Ş.’yi temsilen Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Bozoğlu ve Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdür Bahadır Bozoğlu panelde görüşlerini belirtmişlerdir. Ayrıca, Ankara’dan FAF Vana A.Ş.’yi temsilen Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdür olan Faruk Akpınar, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ali Serdaroğlu ve İhracattan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Kadir Akpınar katılmıştır. Panel’de “Aile Şirketlerinde Yönetim Kurulu”, “Aile İçi İlişki Yönetimi – Çözüm Odaklı Yaklaşım”, “Aile Şirketlerinde Sürdürülebilirlik: Büyük ve Küçük Ölçekli İşletmelerde Kurumsallaşma” ve “Gelecek Nesillere Yönetim Devri” konuları üzerinde durulmuştur.

Share:

Leave a reply