BültenCGS Center’dan Haberler

CGS Centerdan Haberler

Dr. Güler Manisalı Darman Abdülkadir Özcan Grubu’nda Aile-Şirket Anayasası Çalışmalarını Sürdürüyor.

CGS Center Başkanı Dr. Güler Manisalı Darman, Abdülkadir Özcan Grubu’nun faaliyetlerini sürdürdüğü Petlas, AKO Jant, AKO Akü ve lastik dönüşüm şirketlerinin yönetim kurulu toplantılarına katılmaktadır. Aileşirket anayasası ve aynı zamanda kurumsal yönetim çalışmalarının hızla devam ettiği AKO Grubu’nda, saha uygulamaları için Dr. Güler Manisalı Darman grubun tüm şirketlerinin üst düzey yöneticileri ve Özcan ailesinin ikinci kuşaklarıyla birlikte yönetim kurulu toplantılarına katılım göstermektedir.

Mevlana Kalkınma Ajansı’ndan Aile-Şirket Anayasası Yazımına Destek Verdi.

Geçtiğimiz ay Dr. Güler Manisalı Darman, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Kalkınma Ajansları Genel Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı’nın ev sahipliği yaptığı “Kalkınma Ajansları ve Bölge Kalkınma İdareleri Koordinasyon Toplantısı”nda “Şirketlerde Kurumsallaşma ve Şirket Anayasası” konusunda tüm Kalkınma Ajansları Genel Sekreterleri’ne yönelik bir eğitim vermişti. Eğitimi takiben, Konya ve Karam Bölgesi’ne yönelik olarak faaliyetlerini sürdüren Mevlana Kalkınma Ajansı, “Aile-Şirket Anayasası”nın zorunlu faaliyet olarak belirlediği yeni bir destek programı açıkladı. “KOBİ’lerde
Kurumsallaşma ve Endüstriyel Yetkinliğin Geliştirilmesi” kapsamında 30 Milyon TL tutarında hibe desteği programına çıkmıştır.

Share:

Leave a reply